ViWa fotografie
Spontaan, puur en stijlvol

Fotografie tijdens de dag van u leven ?


Al vanaf € 495,- 

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wij zijn ViWa fotografie en jullie verhaal verbeelden is wat wij het liefst doen. Onze stijl laat zich het best omschrijven als sfeervol, cinematisch met oog voor detail. Qua werkwijze proberen we zo onopvallend mogelijk te blijven. Wij zullen in ieder geval jullie dag niet regisseren. Ons hoor en zie je niet, tenzij je dat heel gezellig vindt. Door onze ontwapenende benadering worden jullie foto’s ongedwongen en sfeervol. Het moment dat je elkaar tijdens het ja-woord diep in de ogen kijkt lijkt eeuwig te duren. Het gevoel van een ring om je vinger geschoven te krijgen. De vlinders in je buik als jullie elkaar voor het eerst zien. Met onze foto’s beleef je deze momenten keer op keer weer.


Vooraf wordt besproken hoe de dagindeling er uit komt te zien en wat jullie wensen zijn

Tijdens dit gesprek komen een aantal onderwerpen ter sprake zoals:

 * Locatie, tijdsduur en dagindeling van het bruidspaar en fotograaf.
* Parkeervergunningen voor het stadhuis of andere gebouwen.
* Contactpersonen + telefoonnummers van het bruidspaar.
* Afspraak maken om eventueel testfoto’s te nemen in de studio voor bv. op de uitnodiging.
* Visagie. Wat voor soort make-up en door wie het wordt uitgevoerd.
* Bedankkaartjes, kleine album fotoboekjes, ect..
Voor de bruiloftreportage wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig fotomateriaal.Alles is dubbel om eventuele uitval van een camera of lens uit te sluiten

 

 Zieke fotograaf, geen probleem er is altijd een vervanger !!

Same Day

s Avonds de hoogtepunten van je trouwdag al aan je gasten laten zien?  Dat kan met de optie Same Day.

Op een rustig moment monteren we dan een korte videoclip met de mooiste gebeurtenissen van de dag. Het filmpje kunnen jullie ‘s avonds tijdens het feest op een beamer of laptop afspelen.


Laat foto's maken  van jou reportage.

Indien gewenst kunnen wij een tweede fotograaf tijdens de trouwshoot meenemen. Deze fotograaf legt het beeld vast van de shoot.Trouwringen aanvliegen door uilen !
Op deze prachtige dag kunnen  Roofvogels een unieke rol spelen. Zo kan een Roofvogel naar keuze zowel binnen als buiten uw trouwringen aanvliegen. U kunt diverse Roofvogels betrekken bij uw fotoshoot of zelfs een workshop of demonstratie organiseren voor uw gasten. De roofvogel vliegt door de kerk, stadhuis of andere locatie binnen of buiten een voorwerp. U mag uiteraard zelf de roofvogel opvangen of dat iemand anders laten doen zoals bijvoorbeeld een neefje / nichtje / dochter of zoon. Op deze dag zullen 2 beroepsvalkeniers u begeleiden. De valkeniers zijn ruim van te voren op de locatie aanwezig zodat zij zich geheel kunnen voorbereiden en indien het een verrassing is voor uw gasten zich ook verdekt op kunnen stellen. Tijdens het aanvliegen word u begeleid door 1 van de valkeniers terwijl de andere valkenier de roofvogel naar keuze "los" laat. U kunt zelf kiezen met welke kleur(en) lint uw trouwringen worden aangevlogen. Na het aanvliegen zullen de valkeniers "buiten" blijven wachten zodat wij u na de ceremonie nog op de foto kunnen zetten met de roofvogel(s). 

voor de mogelijkheden neem contact met ons op.