ViWa fotografie
Spontaan, puur en stijlvol

TIJDELIJK VOOR MAAR € 55,-

Van een gezinsportret tot een fotoshoot met de hele familie: alles is mogelijk. Net als de locatie, trouwens. We verwelkomen families met plezier in onze eigen fotostudio, maar gaan ook regelmatig naar een bijzondere locatie. Van een sfeervol park tot aan een industriële omgeving we weten precies wanneer welke locatie op zijn mooist is. De plaats van de fotoshoot kunnen we samen overeenkomen. In de omgeving van Groesbeek zijn verschillende mooie gebieden te vinden, zoals de Mookerheide, Overasseltse en Hartertse Vennen. Maar ook het Duitse kleve is niet ver weg. 

 Fotoreportage in wisselende samenstelling

Tijdens de reportage nemen we ruim de tijd zodat we kunnen  variëren in samenstelling: de ene keer portretteren we de hele familie, vervolgens staan opa, oma en de kleinkinderen op de foto en daarna leggen we de individuele gezinnen vast. Wij houden de regie!


 Ook de onverwachte momenten

Soms denken mensen bij een familiereportage aan urenlang lang stijfjes stilstaan. Gelukkig kan het ook anders. We maken liever spontane en ontspannen groepsfoto’s. Daarbij staan onze voelsprieten altijd aan; we houden de reacties van de mensen voor ons altijd in de gaten. Op die manier kunnen we inspringen op spontane ideeën en momenten! 

Voor een buitenshoot moet er rekening gehouden worden met het weer, als het regent of erg somber weer is, worden het geen mooie foto’s en ook de camera houd niet van water. We kunnen de plannen dan altijd omgooien om toch de studio in te gaan, of de afspraak verzetten. Hier vragen we dan altijd uw begrip voor !

Honden
Voor een buitenshoot is het voor ons het prettigst als de hond los kan lopen of in ieder geval los mag poseren. Gaat dit echter niet, zorg dan voor een mooie, passende halsband en een dunne, niet te opvallende, lijn.

Voor een buitenshoot maken we voor de actieshots vaak gebruik van een hond die achter zijn speelgoed aan rent of terug geroepen wordt door de baas. Zorg dan ook dat u voldoende snoepjes en een leuk speeltje bij u heeft.