ViWa fotografie
Spontaan, puur en stijlvol

Love Shoot, binnen en buitenland

Een loveshoot is een te gekke ervaring. In een gezellige en ontspannen sfeer maken we mooie spontane en romantische foto’s van jullie samen. De loveshoot draait dus echt om jullie samen! Wij helpen met de poses en maken de mooiste foto’s van jullie.

We kiezen samen een mooie locatie uit waar we deze foto's gaan maken. Misschien wel een plekje dat heel speciaal voor jullie is.
Het golden hour heeft met een loveshoot onze voorkeur, net voordat de zon ondergaat geeft hij een prachtige gouden gloed. Dat geeft net dat beetje extra romantiek aan de foto's.

Al vanaf € 65,- 

Fotoshoot Dominicaanse Republiek & Turkije

Als je een leuk of een creatief idee hebt, geef dit door aan de fotograaf tijdens de fotoshoot. We zullen jullie samen met een variëteit aan poses fotograferen voor verschillende achtergronden. De foto’s kunnen jullie ook gebruiken voor uitvergrotingen, canvas, trouwkaart of gewoon digitaal thuis op je laptop. Een ontspannen loveshoot levert romantische en gezellige foto’s van jullie op en zijn daarom erg geschikt voor stelletjes of voor leuke foto’s samen met je vriend of vriendin.


Onze fotografen geven altijd tips en helpen je altijd mooi op foto te staan. Vaak zijn het kleine details waardoor een foto er gelijk uitspringt. Eventueel zal onze ervaren visagiste de make-up verzorgen voor de vrouw. Ze zorgt ervoor dat je er mooi uitziet en super op foto komt te staan tijdens deze fotoshoot.

 

We leveren de foto’s van de Loveshoot altijd digitaal en op hoge resolutie. 
Je krijgt maximaal 80 digitale foto's, waarvan er 25 professioneel worden na bewerkt.