ViWa fotografie
/

Spontaan, puur en stijlvol

 

Het allerliefste leggen wij het verhaal van jullie dag van begin tot eind vast: van de spanning ’s ochtends bij het aankleden tot het helemaal losgaan op het feest als de openingsdans eenmaal is geweest. Zodat jullie straks als je de reportage bekijkt weer helemaal worden meegenomen in de roes en de emoties van de dag, van het ene moment in het andere. Om een indruk te krijgen hoe jullie verhaal er ongeveer uit gaat zien en wat jullie daarbij voor wensen hebben, drinken we graag eerst een kop koffie met jullie (of thee, of wijn) om alle plannen te horen. Pas dan kunnen wij echt een gerichte prijs voor jullie maken. 

hieronder vind je alvast een indicatie.

4 uur fotografie € 495,-
6 uur fotografie € 895,-
8 uur fotografie € 1.050,- Inclusief sameday edit
10 uur fotografie € 1.150,- Inclusief sameday edit, trouwreportage 2e fotograaf.

Andere opties qua uren zijn in overleg mogelijk.

Deze prijzen zijn inclusief:
Kennismakingsgesprek
Nabewerking van de foto’s
Ca. 250 foto’s (bij 4 uur fotografie) in kleur en zwart-wit op een USB-stick
Alle foto’s worden geleverd zonder watermerk en in hoge resolutie
Een voorproefje met eerste bewerkte foto’s binnen 5 werkdagen
Levertijd binnen 3-4 weken
Privé online fotogalerij om evt. te delen met familie & vrienden (2 maanden online)
Reiskosten en reistijd

Bij elke reportage worden de foto's in hoge resolutie afgeleverd op een USB stick en een mooi vormgegeven doosje. Elke foto wordt met zorg gecorrigeerd en nabewerkt.

Wij fotograferen in heel Nederland en in de prijs zijn mijn reistijd en de reiskosten al inbegrepen. Bij opdrachten in het buitenland worden er reiskosten gerekend, uiteraard worden deze vooraf besproken.

Wij verzorgen ook trouwalbums; er zijn verschillende maten en soorten beschikbaar en de prijs ligt tussen de € 200,- en € 450,-.